menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel
Alleen op afspraak
info@hmlbedding.nl

Aan het laden...

Boxspring-configurator

Boxspringcombinatie Ouverture is de basis voor comfortabel slapen. De set bestaat uit 2 boxsprings Forte 4000, gestoffeerde matrassen Courante en matrastopper Fuoco.

Slaapcomfort
Deze set biedt een stabiele ondersteuning. De matrassen kunnen naar wens in soft, compact of firm uitgevoerd worden, om het ligcomfort op die manier af te stemmen op uw individuele wensen. Deze set is tegen een meerprijs te leveren in een elektrisch verstelbare uitvoering. In dat geval is indien gewenst de topper voorzien van een split-inkeping of een duo-rits (en is er een anti-slip plateau geïntegreerd in de boxspring). Op die manier zijn beide kanten van het tweepersoonsbed apart van elkaar elektrisch te verstellen.

Uitstraling
Het hoofdbord dat standaard is opgenomen in de boxspringset Ouverture is het hoofdbord Lento. Deze kan tegen een meerprijs vervangen worden door andere hoofdborden uit de collectie. Voor wat betreft de stoffering is er keuze uit onze royale stoffencollectie. U kunt iedere stof kiezen zonder meerprijs.

Hoofdborden

Klik op een hoofdbord om eronder de foto's en informatie van de combinatie te bekijken

Matrassen

Klik op een matras om eronder de foto's en informatie van de combinatie te bekijken

Toppers

Klik op een topper om eronder de foto's en informatie van de combinatie te bekijken

Voetborden

Klik op een voetbord om eronder de foto's en informatie van de combinatie te bekijken

Accessoire Hocker Maestro

Modelinformatie
De hocker is een multifunctioneel, gestoffeerd meubel, dat in de slaapkamer vaak dienst doet als nachtkastje of bijzettafeltje, maar dat ook als bijvoorbeeld krukje gebruikt kan worden. Doordat de hocker in dezelfde kleuren en stof gestoffeerd kan worden als uw boxspring, past deze altijd uitstekend bij uw bed. Of kies juist voor een andere kleur of stof, voor een speels accent in uw slaapkamer. Hocker Maestro heeft een chique en robuuste uitstraling. De hocker is standaard voorzien van 4 pootjes van 3 cm hoog, naar keuze in de kleuren: weng├ę, alu, eiken, kersen, leem of whitewash. De afmetingen van deze hocker zijn 48x45x45 centimeter (hoogte x breedte x diepte).
Maatwerk
Wij stemmen de hocker graag helemaal af op uw persoonlijke voorkeur. Dikte, hoogte en stoffering worden, mits technisch mogelijk en zonder meerprijs, helemaal op maat gemaakt. Zo maken we ons bed tot uw bed.

Stofkleuren