menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres
Aan het laden...

Boxspring-configurator

Boxspringcombinatie Ouverture is de basis voor comfortabel slapen. De set bestaat uit 2 boxsprings Forte 4000, gestoffeerde matrassen Courante en matrastopper Fuoco.

Slaapcomfort
Deze set biedt een stabiele ondersteuning. De matrassen kunnen naar wens in soft, compact of firm uitgevoerd worden, om het ligcomfort op die manier af te stemmen op jouw individuele wensen. Deze set is tegen een meerprijs te leveren in een elektrisch verstelbare uitvoering. In dat geval is indien gewenst de topper voorzien van een split-inkeping of een duo-rits (en is er een anti-slip plateau geïntegreerd in de boxspring). Op die manier zijn beide kanten van het tweepersoonsbed apart van elkaar elektrisch te verstellen.

Uitstraling
Het hoofdbord dat standaard is opgenomen in de boxspringset Ouverture is het hoofdbord Lento. Deze kan tegen een meerprijs vervangen worden door andere hoofdborden uit de collectie. Voor wat betreft de stoffering is er keuze uit onze royale stoffencollectie. Je kunt iedere stof kiezen zonder meerprijs.

Hoofdborden

Klik op een hoofdbord om eronder de foto's en informatie van de combinatie te bekijken

Matrassen

Klik op een matras om eronder de foto's en informatie van de combinatie te bekijken

Toppers

Klik op een topper om eronder de foto's en informatie van de combinatie te bekijken

Voetborden

Klik op een voetbord om eronder de foto's en informatie van de combinatie te bekijken

Voetbord Tenuto Duo

Modelinformatie
Voetbord Tenuto Duo sluit perfect aan bij hoofdbord Rubato en heeft een extreem zachte vormvaste schuimvulling. Door de ingetrokken rand ontstaat een royale bolling. Het voetbord bestaat uit twee gelijke delen, waardoor er een optische scheiding ontstaat tussen de twee bedhelften van jouw tweepersoons bed.
Maatwerk
Naar wens stemmen wij het voetbord graag helemaal af op jouw persoonlijke voorkeur. Dikte, hoogte en stoffering worden, zonder meerprijs en mits technisch mogelijk, helemaal op maat gemaakt. Zo maken we ons bed tot jouw bed.
Beperkingen/ opmerkingen
Maximale hoogte: 80 cm. De onderzijde van het voetbord is nooit gelijk aan de onderzijde van de boxspring. Het voetbord is altijd iets lager om de bevestigingssteunen te camoufleren. De standaard hoogte is geschikt voor matras- en toppercombinaties tot ca. 33 cm hoog.
Standaard afmeting
Bedmaat Type Hoogte Dikte Breedte
160 (2 x 80) 4000 60 10 160
180 (2 x 90) 4000 60 10 180
200 (2 x 100) 4000 60 10 200

Stofkleuren