menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Aan het laden...

Boxspring-configurator

Boxspringcombinatie Ouverture is de basis voor comfortabel slapen. De set bestaat uit 2 boxsprings Forte 4000, gestoffeerde matrassen Courante en matrastopper Fuoco.

Slaapcomfort
Deze set biedt een stabiele ondersteuning. De matrassen kunnen naar wens in soft, compact of firm uitgevoerd worden, om het ligcomfort op die manier af te stemmen op jouw individuele wensen. Deze set is tegen een meerprijs te leveren in een elektrisch verstelbare uitvoering. In dat geval is indien gewenst de topper voorzien van een split-inkeping of een duo-rits (en is er een anti-slip plateau geïntegreerd in de boxspring). Op die manier zijn beide kanten van het tweepersoonsbed apart van elkaar elektrisch te verstellen.

Uitstraling
Het hoofdbord dat standaard is opgenomen in de boxspringset Ouverture is het hoofdbord Lento. Deze kan tegen een meerprijs vervangen worden door andere hoofdborden uit de collectie. Voor wat betreft de stoffering is er keuze uit onze royale stoffencollectie. Je kunt iedere stof kiezen zonder meerprijs.

Hoofdborden

Klik op een hoofdbord om eronder de foto's en informatie van de combinatie te bekijken

Matrassen

Klik op een matras om eronder de foto's en informatie van de combinatie te bekijken

Toppers

Klik op een topper om eronder de foto's en informatie van de combinatie te bekijken

Voetborden

Klik op een voetbord om eronder de foto's en informatie van de combinatie te bekijken

Voetbord Portato Duo

Modelinformatie
Voetbord Portato Duo vormt een stijlvolle afwerking van het voeteinde van jouw boxspring. Het is een voetbord in traditionele stijl, met een subtiele afronding naar boven. Het voetbord is op dezelfde manier vormgegeven als hoofdbord Allegretto, maar kan uiteraard ook prima met andere hoofdborden en stijlen gecombineerd worden. Het voetbord bestaat uit twee gelijke delen, waardoor er een optische scheiding ontstaat tussen de twee bedhelften van jouw tweepersoons bed.
Maatwerk
Naar wens stemmen wij het voetbord graag helemaal af op jouw persoonlijke voorkeur. Dikte, hoogte en stoffering worden, zonder meerprijs en mits technisch mogelijk, helemaal op maat gemaakt. Zo maken we ons bed tot jouw bed.
Beperkingen/ opmerkingen
Maximale hoogte: 80 cm. De onderzijde van het voetbord is altijd lager dan de onderzijde van de boxspring, zodat je niet op de bevestigingsbeugels kijkt. De standaard hoogte is geschikt voor matras- en toppercombinaties tot ca. 33 cm hoog.
Standaard afmeting
Bedmaat Type Hoogte Dikte Breedte
140 (2 x70) 4000 60 6 140
160 (2 x 80) 4000 60 6 160
180 (2 x 90) 4000 60 6 180
200 (2 x 100) 4000 60 6 200

Stofkleuren