menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel
Alleen op afspraak
info@hmlbedding.nl

Symphony

Symphony

Boxspringcombinatie Symphony is een zeer luxe boxspringset met een drukverlagende werking en optimale ventilatie. De set bestaat uit 2 boxsprings Forte 4000, 2 gestoffeerde matrassen Menuet en de uiterst luxueuze matrastopper Vivace VS.

Slaapcomfort
Deze set biedt een soepele ondersteuning, een drukverlagende werking en een optimale ventilatie, dankzij de stretchpocket in de matrassen, gecombineerd met drukverlagend visco-elastisch schuim in de topper. De matrassen zijn opgebouwd uit een 2-laags pocketveringsinterieur. Dit zorgt voor minder tegendruk op de plek waar het matras meer belast wordt. Hierdoor ontstaan zones met extra comfort, exact waar u ze nodig heeft. De set is tegen een meerprijs te leveren in een elektrisch verstelbare uitvoering. In dat geval is de topper uitgerust met een duo-ritskoppeling. Deze verbindt de twee losse toppers, waardoor automatisch een split-inkeping ontstaat. Op die manier zijn beide kanten van het tweepersoonsbed apart van elkaar elektrisch te verstellen.

Uitstraling
Het hoofdbord dat standaard is opgenomen in de boxspringset Symphony is het hoofdbord Andante. Deze kan zonder meerprijs vervangen worden door andere hoofdborden uit de collectie. VVoor wat betreft de stoffering is er keuze uit onze royale stoffencollectie. U kunt iedere stof kiezen zonder meerprijs.

Snel configureren

Symphony