menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel
Alleen op afspraak
info@hmlbedding.nl

Cantate

Cantate

Boxspringcombinatie Cantate is een boxspringset met een soepele ondersteuning en optimale ventilatie. De set bestaat uit 2 boxsprings Forte 4000, 2 gestoffeerde matrassen Courante en matrastopper Vivace HR.

Slaapcomfort
Deze set biedt een soepele ondersteuning en een optimale ventilatie, dankzij de stretchpocket in de matrassen, gecombineerd met HR-foam (high resilience, hoge mate van elasticiteit) in de topper. De matrassen kunnen naar wens in soft of compact uitgevoerd worden, om het ligcomfort op die manier af te stemmen op uw individuele wensen. Deze set is tegen een meerprijs te leveren in een elektrisch verstelbare uitvoering. In dat geval is de topper uitgerust met een duo-ritskoppeling. Deze verbindt de twee losse toppers, waardoor automatisch een split-inkeping ontstaat. Op die manier zijn beide kanten van het tweepersoonsbed apart van elkaar elektrisch te verstellen.

Uitstraling
Het hoofdbord dat standaard is opgenomen in de boxspringset Cantate is het hoofdbord Largo. Deze kan zonder meerprijs vervangen worden door andere hoofdborden uit de collectie. Voor wat betreft de stoffering is er keuze uit onze royale stoffencollectie. U kunt iedere stof kiezen zonder meerprijs.

Snel configureren

Cantate