menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Boxspring Valkenswaard

Een boxspring op maat kopen in Valkenswaard


Bij Boonman Bedden in Valkenswaard koop je gegarandeerd een goede boxspring. Je vindt er een royale sortering boxsprings en matrassen van de Hml Bedding collectie. De adviseur kijkt graag samen met jou wat er van alle mogelijkheden het beste aansluit bij jouw wensen voor een boxspring op maat in Valkenswaard. De hoge kwaliteit gecombineerd met de vele mogelijkheden zorgen ervoor dat je er samen voor kunt zorgen dat ons bed jouw bed wordt. Je kunt kiezen uit meer dan 100 stoffen zonder prijsverschil. Ook de lengte- en breedtematen zijn in prijs allemaal gelijk. Je komt dus niet voor verrassingen te staan wanneer het om de prijs gaat. Specifieke aanpassingen op hoofd- en voetborden zijn mogelijk tegen een geringe vergoeding.

Ambachtelijk maatwerk

9,2 klantwaardering

100% slaapzekergarantie

Waarom kiezen voor een boxspring in Valkenswaard?


Wij maken graag wat jij wenst en zijn niet bezig met het verkopen van wat we reeds gemaakt hebben. In Valkenswaard doen we dit samen met ons verkooppunt Boonman Bedden. Samen maken we het jou graag zo makkelijk mogelijk bij het uitzoeken van een van onze producten. Zo zijn onze matrassen en toppers gelijk qua dikte, waardoor ze naast elkaar geplaatst kunnen worden. Ideaal als je partner een ander comfort wenst dan jij zelf. Het samenstellen van een bed is uiterst persoonlijk. Lighouding, wensen en eventuele klachten spelen hierbij een grote rol. Laat je goed adviseren en koop niet zomaar de eerste de beste boxspring in Valkenswaard, maar kijk naar wat bij jou past. Zo ben je er zeker van dat je vele jaren plezier hebt van de zorgvuldig gemaakte keuze.

Boxspring Klassiek & Vintage

Boxspring met hoofdbord Stringendo in de stijl Klassiek & Vintage

Boxspring Botanisch & Design

Boxspring met hoofdbord Tempo in de stijl Botanisch & Design

Boxspring Naturel & Minimalisme

Boxspring met hoofdbord Assai in de stijl Naturel & Minimalisme

Boxspring Gedurfd & Grafisch

Boxspring met hoofdbord Lento in de stijl Gedurfd & Grafisch

Boxspring Werelds & Industrieel

Boxspring met hoofdbord Animato in de stijl Werelds & Industrieel

Boxspring Landelijk & Decoratief

Boxspring met hoofdbord Adagio in de stijl Landelijk & Decoratief

Klanten over Hml Bedding

Jouw review helpt andere mensen een goed en eerlijk beeld van onze producten en de organisatie te krijgen, waardoor ze beter een keuze kunnen maken in wat ze uiteindelijk gaan aanschaffen.
Via Facebook of e-mail ontvangen wij graag ook jóuw mening!

Door een domme fout van onszelf kregen wij verkeerde toppers geleverd. Daar waar de dealer al heel snel liet weten niets voor ons te kunnen betekenen denkt Hml Bedding als leverancier wel mee in oplossingen. Binnen 2 weken hadden wij alsnog de juiste toppers in huis. En die slapen nog heerlijk ook. Dikke pluim voor Hml Bedding. Speciale dank aan Mark en Thijn.

Rob, ontvangen via e-mail

Sinds wij een Hml-bed hebben, worden we pas echt uitgerust wakker.

Rene Melio, ontvangen via facebook

Wij zijn sinds 2012 eigenaar van een Hml Bedding boxspring. Uitgebreide zoektocht gehad en op (teveel) bedden proef gelegen, kwamen toch elke keer weer terug bij Hml-bed. Goede uitleg gehad, dus alleen maar positief!

Berry v.d. Burgt, ontvangen via Radar

Slaapt super!

Joost van den Berg, ontvangen via facebook

Afgelopen zaterdag ons nieuwe HML-bed mogen ontvangen...zó blij mee! Bed kwam binnen de afgesproken levertermijn, keurig op tijd geleverd (na een belletje exact 8 uur 's morgens op zaterdag!) netjes in elkaar gezet, alles netjes opgeruimd en precies zoals we hem besteld hadden. Dat hoor je wel eens anders! Wij zijn superblij met jullie bed en zullen jullie zeker bij vrienden aanbevelen!

Eva Broers, ontvangen via facebook

Lekker slapen op een boxspring in Valkenswaard

Een goede nachtrust is erg belangrijk voor het goed functioneren tijdens de dag. Je slaapt ongeveer een derde van je leven en brengt dus veel tijd door in bed. Het is daarom aan te raden jezelf goed te laten informeren voordat je een nieuw matras en/of nieuwe boxspring koopt. Het fijne van ons verkooppunt in Valkenswaard is dat de adviseurs naast een compleet assortiment ook jarenlang ervaring hebben. Naast een goed product is een goed advies ook nodig om tot het gewenste eindresultaat te komen. Wil je in alle rust advies krijgen over onze producten? Maak dan van tevoren een afspraak, zodat je er zeker van bent dat je alle aandacht en ruimte krijgt.

Een boxspring kopen in Valkenswaard

Een boxspring koop je natuurlijk niet elke dag. Het is daarom van belang dat je het juiste advies krijgt over het comfort en alle mogelijkheden. In de winkel in Valkenswaard staan verschillende modellen ter inspiratie en om goed de verschillende ligcomforts te voelen en diverse stofuitvoeringen te bekijken. Hierdoor is een goede keuze gemakkelijk gemaakt. Wanneer je een boxspring in Valkenswaard koopt bij Boonman Bedden, gaan wij aan de slag met de productie.

Maatwerk boxspring in Valkenswaard

Goed slapen vergt maatwerk, dat is onze visie. Op onze maatwerkpagina zie je hoe ons productieproces in elkaar zit. Veel handwerk, maar waar mogelijk combineren we het ambachtelijk werk met moderne technieken en materialen. Zo houden we grip op het vakwerk en de technische vooruitgang.