menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Boxspring Valkenswaard

Een boxspring op maat kopen in Valkenswaard


Bij Boonman Bedden in Valkenswaard koop je gegarandeerd een goede boxspring. Je vindt er een royale sortering boxsprings en matrassen van de Hml Bedding collectie. De adviseur kijkt graag samen met jou wat er van alle mogelijkheden het beste aansluit bij jouw wensen voor een boxspring op maat in Valkenswaard. De hoge kwaliteit gecombineerd met de vele mogelijkheden zorgen ervoor dat je er samen voor kunt zorgen dat ons bed jouw bed wordt. Je kunt kiezen uit meer dan 100 stoffen zonder prijsverschil. Ook de lengte- en breedtematen zijn in prijs allemaal gelijk. Je komt dus niet voor verrassingen te staan wanneer het om de prijs gaat. Specifieke aanpassingen op hoofd- en voetborden zijn mogelijk tegen een geringe vergoeding.

Ambachtelijk maatwerk

9,3 klantwaardering

100% slaapzekergarantie

Waarom kiezen voor een boxspring in Valkenswaard?


Wij maken graag wat jij wenst en zijn niet bezig met het verkopen van wat we reeds gemaakt hebben. In Valkenswaard doen we dit samen met ons verkooppunt Boonman Bedden. Samen maken we het jou graag zo makkelijk mogelijk bij het uitzoeken van een van onze producten. Zo zijn onze matrassen en toppers gelijk qua dikte, waardoor ze naast elkaar geplaatst kunnen worden. Ideaal als je partner een ander comfort wenst dan jij zelf. Het samenstellen van een bed is uiterst persoonlijk. Lighouding, wensen en eventuele klachten spelen hierbij een grote rol. Laat je goed adviseren en koop niet zomaar de eerste de beste boxspring in Valkenswaard, maar kijk naar wat bij jou past. Zo ben je er zeker van dat je vele jaren plezier hebt van de zorgvuldig gemaakte keuze.

Boxspring Klassiek & Vintage

Boxspring met hoofdbord Stringendo in de stijl Klassiek & Vintage

Boxspring Botanisch & Design

Boxspring met hoofdbord Tempo in de stijl Botanisch & Design

Boxspring Naturel & Minimalisme

Boxspring met hoofdbord Assai in de stijl Naturel & Minimalisme

Boxspring Gedurfd & Grafisch

Boxspring met hoofdbord Lento in de stijl Gedurfd & Grafisch

Boxspring Werelds & Industrieel

Boxspring met hoofdbord Animato in de stijl Werelds & Industrieel

Boxspring Landelijk & Decoratief

Boxspring met hoofdbord Adagio in de stijl Landelijk & Decoratief

Klanten over Hml Bedding

Jouw review helpt andere mensen een goed en eerlijk beeld van onze producten en de organisatie te krijgen, waardoor ze beter een keuze kunnen maken in wat ze uiteindelijk gaan aanschaffen.
Via Facebook of e-mail ontvangen wij graag ook jóuw mening!

Wij kochten in 2017 een boxspring. Na enkele maanden waren we nog niet helemaal tevreden. Door de winkelier zijn we in contact gebracht met de leverancier en zij kwamen zelf kijken. Na wat proberen met extra lagen in de topper zijn we nu tevreden over het uiteindelijke resultaat. HARTELIJK DANK voor de persoonlijke en goede service.

Arnold en Jacqueline, ontvangen via e-mail

Wij slapen nu 6 weken op een heerlijke boxspring met de luxe broektopper en super hoeslaken!

Floor Huygen, ontvangen via Facebook

Het is nog iedere avond een feest om in dat heerlijke bed te stappen.

mevr. Huigen, ontvangen via Facebook

Ik zou willen dat ik Doornroosje was, dan kon ik lekker heel lang blijven liggen 😉. Oftewel: supertevreden over het bed.

Neeltje Slits, ontvangen via Facebook

Perfect hoe het bed volledig naar wens kan worden samengesteld. Perfecte levering. Net toen het 2 dagen 30 graden was. Desondanks meteen goed kunnen slapen. Onze dochter wil nu ook zo'n bed. We zijn er heel blij mee.

Alexander Pijnenburg, ontvangen via Google mijn bedrijf

Lekker slapen op een boxspring in Valkenswaard

Een goede nachtrust is erg belangrijk voor het goed functioneren tijdens de dag. Je slaapt ongeveer een derde van je leven en brengt dus veel tijd door in bed. Het is daarom aan te raden jezelf goed te laten informeren voordat je een nieuw matras en/of nieuwe boxspring koopt. Het fijne van ons verkooppunt in Valkenswaard is dat de adviseurs naast een compleet assortiment ook jarenlang ervaring hebben. Naast een goed product is een goed advies ook nodig om tot het gewenste eindresultaat te komen. Wil je in alle rust advies krijgen over onze producten? Maak dan van tevoren een afspraak, zodat je er zeker van bent dat je alle aandacht en ruimte krijgt.

Een boxspring kopen in Valkenswaard

Een boxspring koop je natuurlijk niet elke dag. Het is daarom van belang dat je het juiste advies krijgt over het comfort en alle mogelijkheden. In de winkel in Valkenswaard staan verschillende modellen ter inspiratie en om goed de verschillende ligcomforts te voelen en diverse stofuitvoeringen te bekijken. Hierdoor is een goede keuze gemakkelijk gemaakt. Wanneer je een boxspring in Valkenswaard koopt bij Boonman Bedden, gaan wij aan de slag met de productie.

Maatwerk boxspring in Valkenswaard

Goed slapen vergt maatwerk, dat is onze visie. Op onze maatwerkpagina zie je hoe ons productieproces in elkaar zit. Veel handwerk, maar waar mogelijk combineren we het ambachtelijk werk met moderne technieken en materialen. Zo houden we grip op het vakwerk en de technische vooruitgang.