menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Boxspring Nijkerk

Boxspring in Nijkerk samenstellen doe je samen!


Een boxspring in Nijkerk samenstellen is binnen de Hml Bedding collectie heel goed mogelijk. Je hoeft dit niet alleen te doen, onze dealer Slapen doe je Zo helpt je daar graag bij. De hoge kwaliteit die we nastreven behoeft uitleg en duiding, daarvoor staan we graag voor je klaar. De visie die we nastreven is dat goed slapen maatwerk vergt. Alle items kun je selecteren en maken uiteindelijk ons bed tot jouw bed. De keuze uit diverse hoofd- en voetborden, en uiteraard de kleur en soort stof, maken het echt mogelijk om je eigen individuele bed samen te stellen. Ook breedte- en lengtematen kies je zelf, iedereen heeft namelijk een eigen voorkeur voor de indeling van de slaapkamer.


Indien je op op zoek bent naar een boxspring in Nijkerk dien je rekening te houden met het uiterlijk van het bed, de uitstraling, maar zeker ook met het innerlijk van het bed. Het innerlijk bepaalt namelijk hoe het slaapcomfort en dus je nacht gaat zijn. Een boxspring is een slaapsysteem dat vele jaren meegaat, het is daarom zeker aan te raden dat wanneer je een boxspring in Nijkerk gaat selecteren, je de tijd neemt om je hierin goed te laten begeleiden.

Gratis maatwerk

9,2 klantwaardering

100% slaapzekergarantie

De keuze maken voor een boxspring in Nijkerk op maat


Een bed samenstellen is niet iets dat je iedere dag doet, laat je altijd goed adviseren door mensen die dit al jaren dagelijks doen, zoals de specialisten bij Slapen doe je Zo in Nijkerk. Een boxspring kopen is namelijk erg persoonlijk. Niet alleen het uiterlijk, maar zeker ook het ligcomfort. De hardheid, conformiteit en warmte vochtregulatie van alle losse elementen verschillen. De elementen hebben allemaal hun eigen voors en tegens en het is belangrijk deze goed af te wegen.

Om te zorgen dat iedereen zijn eigen bed samen kan stellen, zijn in onze collectie de diverse elementen gelijk qua hoogte en afwerking. Hierdoor kunnen harde en zachte matrassen en/of toppers probleemloos naast elkaar gecombineerd worden, zonder uiterlijke verschillen. Dit lijkt een hele opgave, maar ons verkooppunt helpt je graag bij het samenstellen van jouw boxspring in Nijkerk.

Boxspring Naturel & Minimalisme

Boxspring met hoofdbord Assai in de stijl Naturel & Minimalisme

Boxspring Zacht & Basic

Boxspring met hoofdbord Rubato in de stijl Zacht & Basic

Boxspring Tropisch & Goud

Boxspring met hoofdbord Andante in de stijl Tropisch & Goud

Boxspring Gedurfd & Grafisch

Boxspring met hoofdbord Lento in de stijl Gedurfd & Grafisch

Boxspring Pittig & Pastel

Boxspring met hoofdbord Ostinato in de stijl Pittig & Pastel

Boxspring Fris & Scandinavisch

Boxspring met hoofdbord Allegretto in de stijl Fris & Scandinavisch

Klanten over Hml Bedding

Jouw review helpt andere mensen een goed en eerlijk beeld van onze producten en de organisatie te krijgen, waardoor ze beter een keuze kunnen maken in wat ze uiteindelijk gaan aanschaffen.
Via Facebook of e-mail ontvangen wij graag ook jóuw mening!

Wij slapen nu 6 weken op een heerlijke boxspring met de luxe broektopper en super hoeslaken!

Floor Huygen, ontvangen via Facebook

Bij ons staat het model Toba al mooi en het slaapt heerlijk!

Cecile Habraken, ontvangen via Facebook

Get more energy....Sleep... op een Hml bed! Het is een aanrader.

Floor Huygen, ontvangen via Facebook

5 jaar geleden boxspring van Hml aangeschaft, nu uitbreiding met 1 verstelbare bodem, wederom van jullie. Kleur, maat en alles blijft gelijk! Super, en weer lekker slapen en ontspannen in bed.

Tonja Heeren, ontvangen via Facebook

Over het bed zijn we verder ontzettend tevreden. Ik heb best veel nek-, rug- en schouderklachten en dankzij jullie boxspring, matras en toppers zijn mijn nachten veel beter geworden. Héél erg bedankt!

Karin, ontvangen via facebook

Boxspring in Nijkerk maken

Wanneer je een boxspring in Nijkerk laat maken zijn er verschillende facetten om rekening mee te houden. Alle losse items zoals pootjes, metalen frame, boxspring, matras, matrastopper en hoofdbord maken samen de boxspringcombinatie waar je naar op zoek bent. Uiteraard is de keuze van de soort en kleur stof ook nog belangrijk om te maken. Naast deze keuzes is het goed om na te denken of de voorkeur uit gaat naar een vaste of een compleet elektrisch verstelbare uitvoering. Zelfs deze elementen kunnen persoonlijk gekozen worden en daarna geïntegreerd in de totale combinatie. Bij onze collectie zijn zelfs de vaste en de compleet elektrisch verstelbare boxsprings naast elkaar te plaatsen zonder veel uiterlijke verschillen. Het ligcomfort is bij beide geheel gelijk, doordat ze voorzien zijn van eenzelfde meerzone pocketveringsinterieur.

Je hoeft dus op geen enkele manier genoegen te nemen met iets dat niet geheel je goedkeuring heeft, omdat het onderdeel dient te zijn van een zogenaamde standaardset. Maatwerk in slaapcomfort begint bij het hebben van vrije keuzes. Zo stellen we je boxspring in Nijkerk samen.

Slaapcomfort in Nijkerk

De dag is te intensief om niet serieus rekening te houden met een goede manier om s’ nachts te herstellen en tot rust te komen. Op een goede passende boxspringcombinatie herstel je gedurende de nacht en ben je daarna weer klaar voor een energieke dag. Ook is het voor veel mensen een heerlijke plek om voor het slapen gaan nog even op een relaxte manier wat te lezen of tv te kijken. Laat je goed adviseren om te kijken aan welke eisen jouw ideale boxspring moet voldoen. Wij zijn blij met onze brede collectie, maar ook met onze deskundige adviseurs die je graag begeleiden bij het maken van een goede keuze.

Maten en maatwerk

Onze boxsprings maken we in diverse maten. De standaard bedmaten zijn wat betreft de breedte 160, 180 en 200 centimeter en voor de lengte 200, 210 en 220 centimeter. Voor al deze maten hanteren we een standaard prijs. De hoofdborden verschillen per model qua maatvoering, maar kunnen probleemloos aangepast worden aan de maat die je graag zou zien. Hoger, breder, dikker of dunner. Als jij aangeeft hoe je het graag ziet, dan zetten wij graag een paar stappen extra om het exact zo te maken als jij het in je hoofd hebt. Samen maken we van onze boxspring jouw boxspring. Uiteindelijk bepaal je met de keuze de stof en kleur de uitstraling van je bed en daarmee voor een groot deel van je slaapkamer. We hebben zonder prijsverschil ruim 100 mogelijkheden dus daar zit gegarandeerd een kleur en stofsoort in die je aanspreekt.

Benieuwd of jij een boxspring in Nijkerk kunt vinden die volledig bij jouw wensen aansluit? Maak een afspraak bij ons dealer om er zeker van te zijn dat er een specialist voor je klaar staat om je te adviseren over het juiste bed voor jou.