menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Boxspring Lunteren

Een boxspring in Lunteren: uitstraling en comfort


Een boxspring in Lunteren kopen doe je natuurlijk bij de Bedweter. Reeds jarenlang een enthousiast verkooppunt van Hml Bedding voor de gehele regio van Lunteren. De hoge kwaliteit in de gehele collectie, gecombineerd met het uitgebreide en vakkundige advies van het team zorgt ervoor dat je zonder stress tot een goed eindresultaat kunt komen. Als je zoekt naar een boxspring in Lunteren heb je twee belangrijke elementen in te vullen. Het optimale slaapcomfort en een passende uitstraling. Beiden belangrijk en geheel naar wens in te vullen met een boxspring op maat van Hml Bedding. De boxspring is een slaapsysteem dat lang meegaat dus dat is zeker ook iets om rekening mee te houden als je de keuze voor de look and feel gaat maken. Een boxspring in Lunteren samenstellen doe je niet alleen, je wordt geholpen door deskundige adviseurs met jarenlange ervaring op het gebied van slaapcomfort, model en stofkeuze.

Ambachtelijk maatwerk

9,3 klantwaardering

100% slaapzekergarantie

Kiezen voor slaapcomfort, is kiezen voor een boxspring in Lunteren op maat!


Aangezien alles wat we doen maatwerk is, maken we jouw bed exact zoals jij het wenst te hebben. Uiteraard hoef je al deze keuzes niet alleen te maken, wij en onze dealer helpen hier graag bij. Om de zoektocht naar een boxspring in Lunteren zo makkelijk mogelijk te maken, zijn alle losse elementen uit onze collectie te combineren. Hierdoor kan iedereen persoonlijk zijn eigen slaapcomfort samenstellen. Daarna zorgen wij ervoor dat ieders ligcomfort in het totaalplaatje wordt verwerkt tot de ideale boxspring.

Doordat de matrassen en toppers uit onze gehele collectie even hoog zijn, zijn deze allemaal naast elkaar te plaatsen. Een boxspring samenstellen is zeer persoonlijk. Iedereen heeft naast zijn eigen voorkeur voor luxe en ligcomfort ook zeker een persoonlijke smaak met betrekking tot de uitstraling van het totale bed. Wij weten zeker dat het met het professionele advies van de adviseurs van de Bedweter in Lunteren zeer moet lukken een boxspring uit te kiezen.

Boxspring Gedurfd & Grafisch

Boxspring met hoofdbord Lento in de stijl Gedurfd & Grafisch

Boxspring Luxe & Pit

Boxspring met hoofdbord Andante in de stijl Luxe & Pit

Boxspring Landelijk & Decoratief

Boxspring met hoofdbord Adagio in de stijl Landelijk & Decoratief

Boxspring Rust & Eenvoud

Boxspring met hoofdbord Sonore in de stijl Rust & Eenvoud

Boxspring Stoer & Industrieel

Boxspring met hoofdbord Moderato in de stijl Stoer & Industrieel

Boxspring Fris & Scandinavisch

Boxspring met hoofdbord Allegretto in de stijl Fris & Scandinavisch

Klanten over Hml Bedding

Jouw review helpt andere mensen een goed en eerlijk beeld van onze producten en de organisatie te krijgen, waardoor ze beter een keuze kunnen maken in wat ze uiteindelijk gaan aanschaffen.
Via Facebook of e-mail ontvangen wij graag ook jóuw mening!

Het geeft me iedere avond het gevoel alsof ik in een luxe hotelbed stap....zo genieten om in ons eigen bed te stappen en er iedere morgen uitgeslapen uit te komen!

Floor Huygen, ontvangen via Facebook

Heel mooi product. De levering is goed georganiseerd.

Thomas de Wit, ontvangen via Google mijn bedrijf

We hebben van Jeroen – in de winkel van Blankenburgh Wonen & Slapen in Vlissingen – een uitgebreide en duidelijke uitleg gekregen over de verschillende mogelijkheden van het bed. Hierbij waren we onder de indruk, zeker ook over de mogelijke formaten. We werden niet gepusht om te moeten kopen en de levering en installatie zijn uitstekend verlopen. Eén kleine beschadiging, die ons door de monteurs direct werd verteld en die gewoon wordt opgelost. Het is een kwaliteits- en maatwerkproduct dus moesten we even geduld hebben voordat het kon worden geleverd. Een verrijking voor onze slaap(kamer) en de moeite van het wachten méér dan waard! Vanaf de eerste nacht goed geslapen en… we kunnen ons bed bijna niet meer uitkomen. Positief bedoeld!

Jan van den Broek, ontvangen via e-mail

Goede kwaliteit bedden en matrassen. Redelijk snelle levering. Wij zijn tevreden.

Kees Cornelissen, ontvangen via Google mijn bedrijf

Ik zou willen dat ik Doornroosje was, dan kon ik lekker heel lang blijven liggen 😉. Oftewel: supertevreden over het bed.

Neeltje Slits, ontvangen via Facebook

Boxspring in Lunteren, de losse elementen zelf samenstellen

Een boxspring bestaat uit een groot aantal losse elementen: het matras, de matras topper, het metalen onderstel en uiteraard een hoofdbord in de stijl naar keuze. Al deze elementen hebben hun eigen inbreng in het totale plaatje. Niet alleen qua innerlijk, maar zeker ook qua uiterlijk. Zonder meerprijs kan gekozen worden voor afwijkende afmetingen. Specifieke aanpassingen op hoofd- en voetborden zijn mogelijk tegen een geringe vergoeding.. Onze stoffencollectie beslaat ruim 100 stoffen, en we maken graag het bed in de maat naar wens. We rekenen geen meerprijs voor extra breedte- en/of lengtematen. Zo stel je echt zelf het bed van je keuze samen.

Het is belangrijk en prettig om deze keuzes bewust te maken, zodat het eindresultaat jarenlang naar wens gaat zijn. Zonder concessies en gebaseerd op juiste informatie. Bij het aanschaffen van een boxspring in Lunteren krijg je daarom ook advies over de duurzaamheid van de keuzes, om een keuze te maken waar je jarenlangs plezier van hebt.

Slaapcomfort in Lunteren

Aangezien je veel tijd van je leven in bed doorbrengt, is het belangrijk dat dit een plek is waar je erg tevreden over bent. Ga daarom niet zomaar voor het eerste het beste bed, maar laat je goed adviseren over de losse elementen en de impact hiervan op jouw nachtrust. Een boxspring koop je niet ieder jaar dus pak er de tijd voor. Om een boxspring in Lunteren te kopen met persoonlijk advies, kun je een afspraak maken via onze website. Hierdoor weet je zeker dat er een adviseur aanwezig is die jou kan helpen bij het maken van de keuzes.

Maatwerk mogelijkheden en meer informatie

Maatwerk mogelijkheden zijn er te over, we maken graag het bed zoals je het wenst. En als het wat lager, breder, dikker of dunner dient te worden dan standaard, is dat geen probleem. Als we maar weten wat de wensen zijn. Dan stoppen wij er graag wat extra tijd in om het bed exact naar wens te produceren. Samen met het team van de Bedweter zorgen wij ervoor dat jij uiteindelijk de boxspring van je dromen op je slaapkamer hebt staan.